KONYA / TAŞKENT - Bakdem Emin Yusuf İmam Hatip Ortaokulu

Bakdem Emin Yusuf İmam Hatip Ortaokulu

Çetmi Yeni Mahalle Ermenek Caddesi Okul Sokak No.12 Taşkent /KONYA
Vizyon
Eğitime olan aşkımızla, tüm öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, öğrenmeyi öğrenerek yaşadığı topluma ışık tutacak bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, bilgi çağının gereklerini kavramış, insan yaşamının sürekli bir öğrenme- yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilen, öğrenci merkezli bir eğitim anlayışına sahip, “geleceği şekillendirme sorumluluğu” ile daha iyiye ulaşmak için çalışan eğitim –öğretim kurumuyuz.
Öğretim Şekli :normal öğretim
08:30 - 15.40 Pazartesi Bitiş: 16.00
ingilizce-arapça
Ulaşım
İlçe merkezine ve Konya´ya ulaşımımız özel şahıs minübüsleri ve Konya Büyükşehir Belediyesi´ne ait otobüslerle günlük olarak sağlanmaktadır. Ayrıca köyümüzden Alanya-Manavgat ve Antalya Merkeze her hafta Cumartesi günü minübüs seferi vardır. Cumartesi gidip pazar günü dönüş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri
Çetmi Mahallesi 1200 nüfuslu bir yerleşim yeri olup halkın temel geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır. Bölgedeki diğer yerleşim yerlerine göre daha farklı bir coğrafi konuma sahip olan Çetmi, taşıdığı mikroklima özellikleri nedeniyle yıllık ortalama sıcaklık çevre beldelere göre daha yüksektir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun bulunduğu Çetmi Mahallesi Taşkent İlçesine 22 km, Konya İline uzaklığı ise 150 km´dir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda her yıl geleneksel futbol turnuvaları ve okul aile birliği gezisi düzenlenmektedir. Okulumuzun düzenlediği bu gezi, halkın yüksek katılımıyla gerçekleşmektedir. Ayrıca her yıl il içi ve il dışı okul gezilerimiz mevcuttur.
Proje Çalışmaları
e-twinning, kop okuyor, ekip 42, her sınıfın yetim kardeşi var ve hobi bahçem projeleri yürütülmektedir.